HCI Technologies
/

Computer Vision, Augmented & Virtual Reality, Wearable Tech and Artificial Creatures

 

Dag 8: 15 juni 2016

Dag begint met een genante oefening. De docenten dachten dat het leuk zou zijn om een rij te maken van de jongste persoon tot de oudste. Na de oefening ging ik verder met een paar kleine aanpassingen op mijn eiland. Nadat ik alles goed heb aangepast, begon ik samen met mijn groepsgenoten een naam voor onze product te bedenken. De namen die we hebben bedacht zijn als volgt:

  • Mystery Islands
  • Treasured Islands
  • Treasure Hunter
  • Treasure Explorer
  • A Game of Treasures
  • Island Quest
  • Hunt 4 Treasure
  • The 5 Islands


De naam die we hebben uiteindelijk gekozen was Treasured Islands. We hebben deze naam gekozen, want op elke eiland is er iets van waarde. Dus de eilanden zijn waardevol. 

Nadat de naam was gekozen, ging mijn groepsgenoot Costa op de logo werken en ik op het poster. Ik heb de taak gekregen, want ik was al klaar met mijn eiland en ik had de tijd om het te doen. De poster maken was een beetje uitdagend, want ik heb eigenlijk te veel van mijn kracht van mijn hersenen gebruikt dat ik niks nieuw kon bedenken. Ik probeerde drie verschillende concepten voordat ik een vierde en definitief concept ontwerp. Ik heb vijf tekenfilm eilanden op een licht blauwe achtergrond in Photoshop. Ik heb daarna een boat in dezelfde programma geschetst en dan later toegevoegd op de concept. Dan heb ik een spoorlijn getekend van de boot die rond de eilanden ging tot het laatste eiland. Als laatste heb ik de logo die Costa heeft gemaakt op de concept toegevoegd. Ik zette hem in de midden en gaf hem zacht belichting in de achtergrond.

Tussen het ontwerpen van de poster moest ik tevens een paar technische dingen doen voor mijn virtuele eiland. Ik moest de water elementen van mijn eiland verwijderen en dan de pakket exporteren. Dit nam meeste van mijn tijd, want wanneer ik de programma van Unity aan heb, loopt mijn computer echt traag. Het duurde in totaal twee uur om alle taken van de Unity te kunnen afronden. Soms moest ik opnieuw doen, want de eerste keer was niet gelukt.

Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik niet alleen mijn virtuele eiland af heb, maar ook de poster die wij waarschijnlijk vrijdag bij de Expo voor de bezoekers gaan gebruiken.