HCI Technologies
/

Computer Vision, Augmented & Virtual Reality, Wearable Tech and Artificial Creatures

 

Reflectie

De wereld kan veranderd worden met augmented en virtual reality. Zeker in de wereld van gaming. Hier gaan we naar het volgende niveau. Virtual reality wordt meer geïntroduceerd in deze wereld. Dit telt niet alleen voor gaming, maar tevens voor onderwijsdoeleinden. Een nieuwe generatie van kinderen kunnen meer leren als ze de les zien als een spel. Dit onderwerp voldoet aan mijn verwachting, want ik had altijd zin om iets te bouwen in de virtuele wereld. Toen ik de opdrachten bij de workshop deed, heb ik met Unity gewerkt. Ik voelde me echt blij en trots. Ik had echt zin om meer over dit onderwerp te leren. Er is een grote kans dat ik dit onderwerp zou kiezen voor de labweken in Zoetermeer.